HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συντήρηση οδικού άξονα Βραχνί - Σούβαρδο και του δρόμου προς την Ι. Μονή Αγ. Γεωργίου Μανεσίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τις παρεμβάσεις της στο οδικό δίκτυο της ορεινής Αχαΐας, καθώς ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης,...



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τις παρεμβάσεις της στο οδικό δίκτυο της ορεινής Αχαΐας, καθώς ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, με απόφασή του προχώρησε στην έκδοση πρόσκλησης για τη συντήρηση δύο σημαντικών οδικών αξόνων.
Ειδικότερα, δρομολογήθηκε η συντήρηση του οδικού άξονα προς Βραχνί και Σούβαρδο που αφορά στην αναβάθμιση, βελτίωση και συντήρηση του οδικού άξονα σε μήκος 9,5 χλμ, έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, αλλά και στην ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου της Κοινότητας Μανεσίου, με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.
Με τα δύο έργα, που χρηματοδοτούνται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, επιτυγχάνεται λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου, κύρια όμως βελτιώνονται οι μετακινήσεις για να εξυπηρετηθούν στην καθημερινότητα τους οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.
«Η προσπάθεια βελτίωσης της προσβασιμότητας, ειδικά στις ορεινές περιοχές, είναι διαρκής. Ένας… μαραθώνιος προκειμένου να αυξήσουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα των μετακινήσεων και τελικά, τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας» δήλωσε με την ευκαιρία υπογραφής της πρόσκλησης ο κ. Φαρμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.