HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ - Μοναδική έκθεση φωτογραφίας από τον Ανδρέα Μεσσήνη (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ένα συναίσθημα, ένας λόγος, μια ανάμνηση, μια ανάγκη και ένα κίνητρο… O πολυβραβευμένος φωτογράφος και συνεργάτης του kalavrytanews.com, Αν...

Ένα συναίσθημα, ένας λόγος, μια ανάμνηση, μια ανάγκη και ένα κίνητρο… O πολυβραβευμένος φωτογράφος και συνεργάτης του kalavrytanews.com, Ανδρέας Μεσσήνης είχε ένα κίνητρο… Να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα.
Με μια μηχανή και ένα φακό να αποτυπώσει τα ίχνη των αστεριών, την κίνηση του φεγγαριού, τον επιβλητικό γαλαξία και τα άστρα που πέφτουν, μέσα σε χιλιάδες frames… σε τοποθεσίες υπέροχες και κάποιες μοναδικές με ιστορία και πολιτισμό. Το κίνητρο έγινε ιδέα και η ιδέα ένα άριστο αποτέλεσμα.

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στο "Πέτρινο" της πλατείας των Καλαβρύτων ο Ανδρέας Μεσσήνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Οινοξένεια" που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία η "Αχαΐα Αναπτυξιακή" πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Ανδρέα Μεσσήνη και είναι ανοικτή για το κοινό έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Αχάϊα Αναπτυξιακής Ηρώ Τσιμπρή. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθανάσιος Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και Διευθύνων Σύμβουλος της ECOVAR POWER Δημήτριος Βαρβιτσιώτης και πλήθος κόσμου.
Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες με τίτλο "Καλάβρυτα στο φως των αστεριών". Ο Αστρο-φωτογράφος Ανδρέας Μεσσήνης σε συνεργασία με μια δημιουργική ομάδα ανθρώπων και σε συνεργασία με το kalavrytanews.com και της εταιρίας ECOVAR-POWER, αποτύπωσε σε μια δουλειά που κράτησε περίπου δύο χρόνια μοναδικές φωτογραφίες αλλά και μια ταινία – timelapse με στόχο την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου των Καλαβρύτων και της ευρύτερης ορεινής περιοχής κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.