HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Κανελλόπουλος: Καταγγελίες για πιέσεις και εκφοβιστικές συμπεριφορές

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΚΑΤΩ...




ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε η παράταξή μας, τονίστηκε ότι επιδιώκουμε την αλλαγή και την ανανέωση στο Δήμο μας και απευθυνθήκαμε σε όλους αυτούς τους συμπατριώτες μας που πιστεύουν συνειδητά στην επίτευξη αυτού του βασικού μας στόχου. Τονίσαμε επίσης, ότι θέλουμε να αλλάξει ο τρόπος Διοίκησης του Δήμου μας, δηλαδή να επικρατήσει η δημοκρατία, η ισονομία και η συμμετοχή των συμπατριωτών μας στις αποφάσεις που θα λαμβάνει ο Δήμος για κάθε Δημοτική Ενότητα και Κοινότητα. Επιλήφθηκα προσωπικά της προσπάθειας κατάρτισης του συνδυασμού από υποψηφίους που διακρίνονται για το ήθος, την εργατικότητα και την αφοσίωσή τους στο δίκαιο και την ισονομία.
Έγινα, όμως, δέκτης από πολλούς συμπατριώτες μας, στους οποίους απευθύνθηκα, φόβου και έντονης συναισθηματικής πίεσης με την επίκληση διαφόρων λόγων που είχαν σχέση με το επάγγελμα και εν γένει την εργασία είτε των ιδίων είτε στενών συγγενικών τους προσώπων.
Παρά τα ανωτέρω και σε ελάχιστο χρόνο, καταρτίστηκε ο συνδυασμός μας με τη συμμετοχή συνδημοτών μας που με θάρρος και αποφασιστικότητα θέλησαν να συμπορευτούν μαζί μου στον κοινό αγώνα, ευμενή μεν ανταγωνιστικό δε, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το να βγει η παράταξή μας νικητής στις προσεχείς εκλογές.
Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού μας μου καταγγέλλεται από πολλούς ότι συντονισμένα υπάρχει πίεση προς διάφορους υποψηφίους μας και εκφοβιστικές συμπεριφορές προς το πρόσωπό τους, οι οποίες αφορούν την οικογένειά τους, την επαγγελματική τους δραστηριότητα και γενικά τη διαβίωσή τους στο Δήμο μας.
Γι’ αυτό απευθύνομαι σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας αλλά και σε κάθε συμπατριώτη μας που δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και τους καλώ να αντιμετωπίζουν, με θάρρος και αποφασιστικότητα, την οποιαδήποτε μη νόμιμη συμπεριφορά, από όπου κι αν αυτή προέρχεται, και να είναι βέβαιοι ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές.
Επίσης τους καλώ για οτιδήποτε υποπίπτει στην αντίληψή τους να απευθύνονται προσωπικά σε εμένα στο τηλέφωνο 6973333962 καθώς επίσης και στο γραφείο που διατηρώ τόσο στα Καλάβρυτα (τηλ. επικοινωνίας 2692085343) όσο και στην Αθήνα (τηλ. επικοινωνίας 2103603110). Το δικηγορικό μου γραφείο έχει διαθέσει, προς στήριξη του συνδυασμού μας, σε καθημερινή βάση έμπειρους δικηγόρους για να αντιμετωπίζουν φαινόμενα παρανομιών και εκφοβισμού των υποψηφίων μας και των συμπατριωτών μας που επιθυμούν να στηρίξουν ενεργά το συνδυασμό μας. Εγώ προσωπικά θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς κάθε Δημόσια Αρχή για να καταγγείλω τέτοιες συμπεριφορές και να ζητήσω να επιβληθεί η νομιμότητα προς κάθε κατεύθυνση.
Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς με τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί δυναμικά και με θάρρος θα δώσουμε τη μάχη ώστε ο συνδυασμός μας να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο μας.

Θανάσης Κανελλόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.