HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τροχαίο με λεωφορείο στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Τρεις νεκροί

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνων. Οι αρχές...



Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνων. Οι αρχές απεγκλώβισαν τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο που συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Το λεωφορείο είχε 78 επιβαίνοντες, το ένα ΙΧ 4 και το άλλο επίσης 4. Το λεωφορείο και το ένα αυτοκίνητο έπεσαν σε χαντάκι που δεν υπήρχε νερό.
Μιλώντας στο MEGA, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 78 άτομα, εκ των οποίων τα 20 έχουν τραυματιστεί. Στο ένα όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και το τέταρτο είναι τραυματισμένο. 
Σοβαρά τραυματισμένοι είναι και οι δύο επιβάτες του άλλου οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.