HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πέστροφα Πλανητέρου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος στηρίζει τ...



Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος στηρίζει τον πρωτογενή τομέα,και της γαστρονομικές επιδείξεις που αναδεικνύουν τον πλούτο της τοπικής Κοινωνίας .

Αυτό το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου όσοι βρίσκεστε στη ΔΕΘ θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα εξωτικό ταξίδι με οδηγό τις γεύσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!
Μεταξύ 13:00-15:00 επισκεφθείτε το περίπτερο 17, stand 5, για να παρακολουθήσετε το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “παντρεύει” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα.
Το nori στα maki rolls αντικαθίσταται από αμπελόφυλλα και “γεμίζεται” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάζεται με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri γίνονται με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόβονται” σε sashimi.
Μια γαστριμαργική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.