HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επικοινωνία Παπαδόπουλου με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο

Άμεσα εφικτή μια λύση για τις αποζημιώσεις σε κατοικίες κατοίκων της περιοχής οι οποίοι σπεύδουν από προχθές Δευτέρα, αργά το απόγευμα, στην...



Άμεσα εφικτή μια λύση για τις αποζημιώσεις σε κατοικίες κατοίκων της περιοχής οι οποίοι σπεύδουν από προχθές Δευτέρα, αργά το απόγευμα, στην πληγείσα περιοχή για να αξιολογήσουν το εύρος των ζημιών από το χαλάζι.
Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, ενεργοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση, η ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών) Δυτικής Ελλάδας και το ΤΑΣ (Ταμείο Ασφάλισης Σεισμοπλήκτων Πατρών) προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η Δημοτική αρχή των Καλαβρύτων θα έχει ανακοινώσει τη διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων και στοιχείων σχετικών με καταστροφές που πρόκειται να αποζημιωθούν.
Τα κλιμάκια που ήδη ξεκίνησαν, θα συγκεντρώσουν φωτογραφίες και αιτήσεις με σκοπό να δοθούν αποζημιώσεις για κεραμοσκεπές, ηλιακούς συσσωρευτές και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες που έχουν υποστεί βλάβες.
Τις ζημιές σε επιχειρήσεις αλλά και αγροτικές εκμεταλλεύσεις θα αποζημιώσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο ΕΛΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.