HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.Μ.ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ: Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού 2023” στην Ιερά Μο...



Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού 2023” στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων.
Η εκδήλωση που περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις ιστορικού, παραδοσιακού, πνευματικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου διοργανώνεται από το σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ Πατρών και την Ι.Μ. ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, τους Δήμους Ερυμάνθου - Δήμο Καλαβρύτων – Μονάδα διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Β. Πελοποννήσου/Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. και τη συνεργασία πολλών άλλων φορέων και συλλόγων.
Για 3η χρονιά φέτος εκατοντάδες πεζοπόροι αφού διασχίσουν στο θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του Παναχαϊκού όρους και στο φαράγγι του Σελινούντα ποταμού, τμήματα του ιστορικού μονοπατιού, θα ανταμώσουν με άλλους προσκυνητές και επισκέπτες στην ιστορική Ι.Μ. ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, όπου περίπου στις 11.00 πμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλία, παρουσίαση, χορωδία και παραδοσιακούς χορούς.
Η συνολική δράση αναδεικνύει το ιστορικό μονοπάτι που περπάτησε ο Εθνεγέρτης π. Πατρών Γερμανός στη μετακίνηση του από Πάτρα προς Καλάβρυτα και στην επιστροφή.
Ζήσε τη μοναδική εμπειρία της φύσης και γνώρισε την ιστορική / πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.