HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Μενούνος: Με αξιοπρέπεια, διαφάνεια, αξιοκρατία με σχέδιο και όραμα για την Δυτική Ελλάδα

Συστρατεύομαι με τον Κώστα Καρπέτα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μαζί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και τα Κινήματα που δεν συμβι...



Συστρατεύομαι με τον Κώστα Καρπέτα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μαζί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και τα Κινήματα που δεν συμβιβάζονται με τη στασιμότητα και την υστέρηση σ’ ένα συμμαχικό προσκλητήριο αλλαγής και νίκηςΑγώνας.
Η συνεχής παρουσίασα μου σε κινήματα, συλλογικότητες και αυτοδιοίκηση δείχνουν την διαδρομή μου και τους αγώνες μου. Καιρός να βάλουμε τέλος σε φαινόμενα που βρίσκονται στον αντίποδα των συμφερόντων του πολίτη. Φαινόμενα όπως ο καιροσκοπισμός, η πελατειακή αντίληψη στη διοίκηση της Περιφέρειας και φυσικά η ιεράρχηση με βάση όχι τι συμφέρει τον πολίτη αλλά τι είναι επιθυμητό από μια πολιτική και επιχειρηματική ομήγυρη.
Πάμε μαζί με αξιοπρέπεια, διαφάνεια, αξιοκρατία με σχέδιο και όραμα για την νέα εποχή στην Δυτική Ελλάδα. ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Δημοκρατικά, Αυτοδιοικητικά, Συμμετοχικά, Δημιουργικά.
Θανάσης Μενούνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.