HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις πληγείσες περιοχές ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος - Άμεσες ενέργειες για τους πληγέντες συμπολίτες μας (ΦΩΤΟ)

Η πρωτοφανής σε ένταση και μέγεθος χαλαζόπτωση που έπληξε περιοχές των Καλαβρύτων, όπως Μάνεσι, Τρεχλό, Λαπάτες, Κρυονέρι, Ποντιάδες, Κλειτο...



Η πρωτοφανής σε ένταση και μέγεθος χαλαζόπτωση που έπληξε περιοχές των Καλαβρύτων, όπως Μάνεσι, Τρεχλό, Λαπάτες, Κρυονέρι, Ποντιάδες, Κλειτορία είχε σαν αποτέλεσμα καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, κεραμοσκεπές, ηλιακούς, θερμοκήπια.
Από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από συνεργάτες τους. Ο κ. Παπαδόπουλος είχε επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και την Πολιτική Προστασία, για την άμεση καταγραφή των ζημιών και σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, αύριο πρωί κλιμάκια της Περιφέρειας και του Δήμου θα επισκεφθούν τα σημεία για την άμεση καταγραφή των ζημιών.
Επιπλέον ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε εντολή από αύριο το πρωί, το Δημοτικό κατάστημα να δέχεται όλους όσους επλήγησαν και καλεί τους πολίτες που υπέστησαν ζημιές να προσέλθουν για τις σχετικές δηλώσεις ωστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες αποζημιώσεων από το ταμείο αρωγής.
Ο κ. Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του, τόνισε οτι η Δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή βρέθηκε με φυσική παρουσία στους πληγέντες συμπολίτες μας και με άμεσες παρεμβάσεις κάνει ότι είναι δυνατό για την ανακούφιση των δημοτών που επλήγησαν. Επιπλέον θα έχει επικοινωνία με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, οπού θα ζητηθεί η άμεση ενίσχυση της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.