HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΙΔΙ: Λαμπρός εορτασμός της ανακομιδής της τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

To Αγρίδι Καλαβρύτων τίμησε σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου την ανακομιδή της τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου. Στον Ιερό ναό της Παναγίας, Αγίας Ζώνης...


To Αγρίδι Καλαβρύτων τίμησε σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου την ανακομιδή της τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου. Στον Ιερό ναό της Παναγίας, Αγίας Ζώνης, στο Αγρίδι, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου συνοδεία του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλλινίκου, του Αριερατιού Καλαβρύτων πρ Χρήστου Μπίρμπα, του πρ. Νεοκλή Βγενόπουλου, του πρ. Νικόλαου Σωτηρόπουλου και του Διακόνου Γεωργίου Κωνσταντινόπουλου. Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, των Αντιδημάρχων κ. Ζησιμόπουλου, και Βασιλόπουλου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ξαυγά, του Τοπικού Προέδρου κ. Φωτόπουλου του Προέδρου του Συλλόγου κ. Χρυθσανθόπουλου, Προέδρων Κοινοτήτων εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και πλήθους κόσμου από το Αγρίδι και από όλα τα γύρω χωριά .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.