HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προτομή του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη

Προτομή του αδικοχαμένου νεαρού αεροπόρου Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τοποθετήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρί...



Προτομή του αδικοχαμένου νεαρού αεροπόρου Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τοποθετήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, σε χώρο της πόλης που θα διαθέσει και διαμορφώσει ο δήμος.
Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ειδικότερα, η Περιφέρεια στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Τρίπολης, θα προχωρήσει στη διαδικασία για την φιλοτέχνηση της προτομής του νεαρού αεροπόρου, ενώ από την πλευρά του ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας θα διαθέσει και θα διαμορφώσει τον χώρο στον οποίον αυτή θα τοποθετηθεί.
Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο θάνατος του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, από το Πικέρνι της Μαντινείας, είχε συγκλονίσει την Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο νεαρός ιπτάμενος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, όταν το Phantom F-4 με το οποίο πετούσε συνετρίβη στη θάλασσα νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, σε ένα δυστύχημα στο οποίο χάθηκε και ο σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.