HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΖΑΣ και πάλι τον Αύγουστο στα χωριά των Καλαβρύτων!

Ο βραβευμένος και πολύ αγαπημένος σε όλους μας ερασιτεχνικός θεατρικός θίασος ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΖΑΣ έρχεται και πάλι στα χωριά των Κα...



Ο βραβευμένος και πολύ αγαπημένος σε όλους μας ερασιτεχνικός θεατρικός θίασος ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΖΑΣ έρχεται και πάλι στα χωριά των Καλαβρύτων να μας ψυχαγωγήσουν με την απαράμιλλη υποκριτική τους τέχνη! Οι παραστάσεις που θα δοθούν θα έχουν πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού συμπληρώνουν τετρακόσιες (400) πολύ επιτυχημένες παραστάσεις προσφοράς στον πολιτισμό και αγάπης στην συνάνθρωπο! Επιβάλλεται, λοιπόν, να τους υποδεχθούμε όπως τους αξίζει και το χειροκρότημά μας να αντηχήσει και πάλι στον τόπο μας! Να σημειώσουμε ακόμα ότι οι παραστάσεις που δίνει ο θίασος όλο το 2023, είναι αφιερωμένες στη μνήμη της αξέχαστης πρωταγωνίστριας της θεατρικής ομάδας Κατερίνας Λειβαδά, που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή. Και βέβαια, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το γέλιο και το κέφι που μας χάρισε απλόχερα η αείμνηστη Κατερίνα, στο ρόλο του «Αριστείδη», του έργου του συμπατριώτη μας συγγραφέα-λογοτέχνη Νίκου Παπακωνσταντόπουλου «ζωοκτονία εξ αμελείας» το 2021 και 2022, για τον οποίο και βραβεύτηκε (Α΄ βραβείο αντρικού ρόλου).
Επιβάλλεται να υπογραμμίσουμε και τούτο: Οι Ταξιδευτές της Πρόζας ομάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από κάποιο Σύλλογο ή Φορέα στα χωριά μας.
Στις φετινές παραστάσεις της θεατρικής ομάδας στα χωριά μας, θα παρακολουθήσουμε το έργο – κωμωδία «οι γαμπροί της Ευτυχίας», των Νίκου Τσιφόρου-Πολύβιου Βασιλειάδη και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε έχει ως εξής:
- Σάββατο 5 Αυγούστου στην Κέρτεζη, προσκεκλημένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
- Κυριακή 6 Αυγούστου στους Άνω Λουσούς, προσκεκλημένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
- Σάββατο 12 Αυγούστου στο Λειβάρτζι, προσκεκλημένοι από το Σύλλογο της Αθήνας.

- Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.
Ώρα έναρξης των βραδινών παραστάσεων: 21.00
Υποστηρικτής και χορηγός των μετακινήσεων των Ταξιδευτών της Πρόζας στα Καλάβρυτα και στα χωριά μας είναι ο Δήμος Καλαβρύτων, τον οποίο η θεατρική ο μάδα πάντα ευχαριστεί θερμά. Επίσης, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στις Τοπικές Κοινότητες και τους Συλλόγους που πάντα τους στηρίζουν.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η παράσταση που είχε προγραμματιστεί για το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων στις 6 Αυγούστου, αναβάλλεται λόγω τεχνικού προβλήματος και θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα, τον μήνα Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.