HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων - Λάμπρος ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως

Λάμπρος ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιερά Μονη μας. Πλήθος προσκυνητών συνέρρευσε ακόμα και με πεζοπορώντας να προσευχηθ...

Λάμπρος ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιερά Μονη μας. Πλήθος προσκυνητών συνέρρευσε ακόμα και με πεζοπορώντας να προσευχηθεί στη Παναγία μας . Το θείο λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητροπουλος.
Στο τέλος ευλογήθηκαν και σταφύλια που μοιράστηκαν προς ευλογία στους πιστούς . Στο τέλος παρατέθηκαν πλούσια κεράσματα που παρασκευαστήκαν από τις αδερφές της Μονής, αναψυκτικά που προσέφερε η εταιρεία Λούξ, σταφύλια και άρτοι. Οι επισκέπτες επισκέφθηκαν και την προσωρινή έκθεση φωτογραφίας του συλλόγου Καρουσιου με φωτογραφίες από τα μονοπάτια και τις διαδρομές που πραγματοποιούν τα τελευταία 10 χρόνια . Την έκθεση επιμελήθηκε ο κ. Γρηγόριος Κουτσόπουλος ( πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καρουσίου) και θα φιλοξενείται στη Μονη μας μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.