HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παναγιώτης Πουπουνάκης: Απόφαση ώριμης σκέψης η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Για τη συμμετοχή του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Πουπουνάκης, μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του. Αναλυτ...



Για τη συμμετοχή του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Πουπουνάκης, μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του.
Αναλυτικά:
Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποτελεί απόφαση ώριμης σκέψης και προϊόν προβληματισμού. Μέσα από τη δική μου συμμετοχή θέλω να ενισχύσω την παρουσία των νέων ανθρώπων στο πολιτικό γίγνεσθαι της περιφέρειάς μας και να εκφράσω τις ανησυχίες της δικής μου γενιάς.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν έναν σημαντικό μηχανισμό για την άσκηση της δημοκρατίας και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που επηρεάζουν την τοπική κοινωνία. Παρόλα αυτά, οι νέοι συχνά παραμερίζονται από τις εκλογικές διαδικασίες, δεδομένου ότι η προσοχή συγκεντρώνεται στους πιο έμπειρους πολίτες.
Ωστόσο, η ενεργός συμμετοχή των νέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ζωτικής σημασίας για πολλούς λόγους.
Η νεολαία αποτελεί το μέλλον της κοινωνίας μας. Οι νέοι είναι οι άνθρωποι που θα βιώσουν τις συνέπειες των αποφάσεων που λαμβάνονται σήμερα. Συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνεται η ευκαιρία στη νέα γενιά να είναι παρούσα σε αποφάσεις και σε πολιτικές που αφορούν το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την υγεία, την οικονομία και πολλούς άλλους τομείς που αφορούν τις ζωές μας.
Με αυτό το σκεπτικό συντάχθηκα με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, έναν άνθρωπο που συγκεντρώνει δίπλα του μια κρίσιμη μάζα νέων, ενεργών και ελεύθερα σκεπτόμενων συμπολιτών μας, δημιουργώντας μια ομάδα που ξεπερνάει τα στενά κομματικά όρια και επιδιώκει τη σύνθεση με γνώμονα την πρόοδο της Δυτικής Ελλάδας.
Η τοπική αυτοδιοίκηση, ανέκαθεν αποτελούσε το πεδίο των μεγάλων συνεργασιών και θεωρώ ότι τώρα είναι η ώρα οι νέοι να αποδείξουμε ότι ποντάρουμε σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε όσα μας χωρίζουν. Ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα και αυτά θα έρθουν μόνο μέσα από ειλικρινείς και ουσιαστικές συνεργασίες και συνθέσεις.
Ειδικά για τη δική μας τοπική κοινωνία πιστεύω με σθένος, πως η πολιτική μας πυξίδα πρέπει προσανατολιστεί στο μπροστά ή πίσω και όχι στο αριστερά ή δεξιά. Αναβαθμίζοντας έτσι, το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» από ένα πολιτικό σύνθημα σε εφαλτήριο αλλαγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.