HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 και ώρα 11.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρ...



Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 και ώρα 11.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί τροποποίησης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, οικον. έτους 2023.
2. Περί αποδοχής της υπ’ αριθμ. 1173/ 21-07-2023 απόφασης του 1ου Κλιμακίου της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.) σχετικά με την από 13-06-2023 προδικαστική προσφυγή του οικονομικού φορέα «Κατσαΐτης Φώτιος και ΣΙΑ Ο.Ε.» στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού για την οδική ασφάλεια του Δήμου Καλαβρύτων» και συμμόρφωσης με το περιεχόμενο της εν λόγω απόφασης.
3. Περί έγκρισης του 1ου Πρακτικού ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια ενός (1) οχήματος περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)».
4. Περί έγκρισης του 3ου Πρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
5. Περί εξειδίκευσης πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας και σίτισης 30 ατόμων, της Σλοβακικής Αποστολής από την αδελφοποιημένη πόλη Nemecka στα πλαίσια του χρηματοδοτούμενου (χορηγία), από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος "Together We Stand”.
6. Περί έγκρισης του υπ’ αριθμ. πρωτ. 8576/02.08.2023 Πρακτικού Δημοπρασίας, για τη μίσθωση από το Δήμο Καλαβρύτων ακινήτου ακάλυπτης έκτασης εμβαδού 1.500 τ.μ. περίπου, στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων του Δήμου, αξιοποίησης και εξωραϊσμού πράσινων ακάλυπτων χώρων εντός του σχεδίου της πόλεως των Καλαβρύτων, εγγύτερα στον περιβάλλοντα χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Καλαβρύτων, στην είσοδο της πόλης των Καλαβρύτων.
7. Περί έγκρισης του υπ’ αριθμ. πρωτ. 8577/02.08.2023 Πρακτικού Δημοπρασίας, για τη μίσθωση από το Δήμο Καλαβρύτων ακινήτου ακάλυπτης έκτασης εμβαδού 1.500 τ.μ. περίπου, εγγύτερα στον περιβάλλοντα χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Καλαβρύτων, στην είσοδο της πόλης των Καλαβρύτων, εντός σχεδίου πόλεως Καλαβρύτων, για την δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (parking).
8. Περί αντικατάστασης του 2ου τακτικού μέλους της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών για τις συμβάσεις προμηθειών και τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών (Αρ. 221 Ν.4412/16).
9. Περί έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.
10. Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων, έτους 2023.
11. Περί εξειδίκευσης πιστώσεων.
12. Περί εξειδίκευσης πιστώσεων για την επέκταση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ δημοτικού φωτισμού, Κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.