HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μάγεψαν Φαραντούρη και Μητσιάς στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Κοντά 2 χιλιάδες άτομα απόλαυσαν μια εξαιρετική συναυλία στον μοναδικό στο χώρο του Πανελληνίου Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών 1821, ...



Κοντά 2 χιλιάδες άτομα απόλαυσαν μια εξαιρετική συναυλία στον μοναδικό στο χώρο του Πανελληνίου Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών 1821, απέναντι απ’ την Ιερά και Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας. Η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς ένωσαν τις φωνές τους σε μια μοναδική συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος Καλαβρύτων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαβρύτων «Σπήλαιο Λιμνών Καστριών» με την χρηματοδότηση του ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος «για μια ακόμη φορά, εκφράζω τις βαθιές ευχαριστίες και τις ευχαριστίες όλων των δημοτών μας. και την αναγνώριση μου στο ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, το οποίο είναι διαρκής στυλοβάτης, αρωγός και συνοδοιπόρος σε κάθε πρωτοβουλία μας που δίνει εξωστρεφή χαρακτήρα στη περιοχή μας».
Η Μαρία Φαραντούρη, καθήλωσε με τις μουσικές διαδρομές της και η φωνή της και ο Μανώλης Μητσιάς μάγεψε και μαζί μας ταξίδεψαν μουσικά στο χρόνο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Θάνου Μικρούτσικου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοϊζου, Διονύση Σαββόπουλου, Σταμάτη Κραουνάκη κ.α.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υφυπουργού Υποδομών κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου. Την Βουλή εκπροσώπησε η Βουλευτής κ. Σια Αναγνωστοπούλου, την Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας. Παραβρέθηκαν ακόμα οι πρώην Υπουργοί κ. Φούρας και Κουτρουμάνης.
Τους καλλιτέχνες συνόδευσαν καταξιωμένοι μουσικοί: Στο πιάνο ο μαέστρος Αχιλλέας Ουάστωρ, στο μπουζούκι ο Ηρακλής Ζάκκας, στα πνευστά ο David Leanch, στο μπάσο ο Πέτρος Βαρθακούρης, στην κιθάρα ο Γιώτης Σαμαράς, στα ντραμς ο Σπύρος Παναγιωτακόπουλος, στο ακορντεόν ο Γιώργος Τσιατσούλης και στο τσέλο ο Μιχάλης Πορφύρης.
Στον ήχο ήταν ο Δημήτρης Μπουρμπούλης ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχει η Μικτή Χορωδία Αιγιάλειας και η Δημοτική Παιδική Νεανική χορωδία Αιγιάλειας. Την καλλιτεχνική διεύθυνση χορωδίας έχει η μουσικός κ. Βασιλική Νάσση.
Να σημειωθεί η εξαιρετική δουλειά από το Α.Τ.Καλαβρύτων και τους ανθρώπους του Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.