HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ μετά από επίθεση οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας (07.08...

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας (07.08.2023), καθώς ένας οπαδός της ΑΕΚ είναι νεκρός.
Ο αδικοχαμένος οπαδός της ΑΕΚ διακομίσθηκε μαζί με άλλους “κιτρινόμαυρους” οπαδούς στον Ερυθρό Σταυρό, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά από μαχαίρι. Δυστυχώς, τα ξημερώματα της Τρίτης (08.08.2023), υπέκυψε στα τραύματα του.
Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι τραυματίες οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έξω από το επείγοντα περιστατικά του Ερυθρού Σταυρού υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ για λόγους ασφαλείας.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παρά την απαγόρευση μετακίνησης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, βρέθηκαν στη χώρα μας.
Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την πρωτεύουσα της Κροατίας και βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια .
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, καθώς περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena», τραμπουκίζοντας όποιον ήταν εκεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.