HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαϊας Χ. Μπονάνου στην 6η ΕΜΟΔΕ

Επίσκεψη στα νέα γραφεία της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, στην Οβρυά Πατρών, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 ο ...



Επίσκεψη στα νέα γραφεία της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, στην Οβρυά Πατρών, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας ΠΔΕ Νικόλαο Γυφτάκη, παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστρατήγου Νικόλαου Ρουμελιώτη και του Διοικητή της 6ης ΕΜΟΔΕ, Αντιπυράρχου Ανδρέα Λούρμπα.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παραλαβή από την 6η ΕΜΟΔΕ καινούριου εξοπλισμού με τον οποίο ενισχύει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τη νεοσύστατη αυτή υπηρεσία. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μηχανικά εργαλεία, εξειδικευμένα πυροσβεστικά εργαλεία, πυροσβεστικές αντλίες κ.α. και η παραλαβή τους πρόκειται να ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Συντονιστής, υποστράτηγος Ν. Ρουμελιώτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Μπονάνο για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η ΠΔΕ σε όλα τα συμβάντα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μπονάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όσους υπηρετούν στη μονάδα , τους οποίους ευχαρίστησε προσωπικά για το δύσκολο έργο που επιτελούν , δηλώνοντας: « Με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ως Περιφερειακή Αρχή συνεργαζόμαστε άψογα με όλους τους συναρμόδιους φορείς ( δασαρχείο, πυροσβεστική υπηρεσία, σώματα ασφαλείας κλπ ) και χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε τόσο για την πρόληψη των πυρκαγιών όσο και την άμεση κατάσβεσή τους. Με τη σημερινή ευκαιρία θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά όλους τους εμπλεκομένους στο δύσκολο αυτό έργο για τον επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα και την καλή συνεργασία που επιδεικνύουν συνεχώς , αφού μόνο μέσα από συνέργειες , οργάνωση, σωστή προετοιμασία και πολλή δουλειά μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην πρόληψη και κατάσβεση των πυρκαγιών. Ο συντονισμός και συνεργασία όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας θα συνεχιστεί με βασικούς στόχους την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος από έντονα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να εκδηλωθούν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.