HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα από το «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας

Μήνυμα από το «112» εστάλη στους κατοίκους της Πάτρας πριν από λίγο ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» στην περιοχή τις επ...

Μήνυμα από το «112» εστάλη στους κατοίκους της Πάτρας πριν από λίγο ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» στην περιοχή τις επόμενες ώρες με ισχυρές καταιγίδες μέχρι το βράδυ. Σημειώνεται ότι νωρίτερα προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 είχε σταλεί στους κατοίκους Ηπείρου, Ιονίου και Αιτωλοακαρνανίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.
Στο μήνυμα που έφτασε στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών αναγράφεται: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες). Περιορίστε τις μετακινήσεις σας κατά την διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών.
Η κακοκαιρία «Petar» αναμένεται να πλήξει τη χώρα από το μεσημέρι του Σαββάτου (05.08.2023), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, υπογράμμισε ότι όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας τίθεται σε ύψιστη εγρήγορση και τόνισε προς όλους τους συμμετέχοντες την ανάγκη πλήρους ετοιμότητας, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν εξαιτίας των επερχόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ο κ. Κικίλιας ζήτησε να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν από τα φαινόμενα και στις οποίες έχουν προγραμματιστεί υπαίθριες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.