HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών ο Nίκος Νικολάου

Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών ο Nίκος Νικολάου, ο οποίος έχει άμεση σχέση με τα Καλάβρυτα και το Λεχούρι (σύζυγός του η Μα...



Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών ο Nίκος Νικολάου, ο οποίος έχει άμεση σχέση με τα Καλάβρυτα και το Λεχούρι (σύζυγός του η Μαρία Κυριαζή) 
Ανέλαβε τη διεύθυνση της υπηρεσίας ένας λειτουργός με αξιοσημείωτη συνδρομή στο νομοπαρασκευαστικό έργο

Ανέλαβε από καθήκοντα προϊσταμένου στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών ο Εισαγγελέας Εφετών Νίκος Νικολάου.
Ο κ. Νικολάου διαδέχεται τον συνταξιοδοτηθέντα ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό Γεώργιο Μπισμπίκη, ο οποίος υπηρέτησε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών από το 2021 μέχρι και τις 30 Ιουνίου.
Ο νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, υπηρετεί από τον Σεπτέμβριο 2021 ως Εισαγγελέας Εφετών και από την 1η Ιουλίου ανέλαβε τη διεύθυνσης της νευραλγικής υπηρεσίας, έχοντας διανύσει μια αξιοσημείωτη διαδρομή προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Δικαιοσύνη.
Αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Τίμπινγκεν Γερμανίας.
Έχει υπηρετήσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, της οποίας διετέλεσε και προϊστάμενος.
Κατόπιν αποφάσεων του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης υπηρέτησε με απόσπαση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για παροχή συνδρομής στο νομοπαρασκευαστικό έργο του Υπουργείου και επιστημονική υποστήριξη επί εξειδικευμένων νομικών θεμάτων και θεμάτων σχετικών με την εκπαίδευση των δικαστικών λειτουργών.
Έχει συμμετάσχει ως πρόεδρος και ως μέλος σε μεγάλο αριθμό νομοπαρασκευαστικών επιτροπών και ομάδων εργασίας με αντικείμενο τη σύνταξη νομοσχεδίων καθώς και την ενσωμάτωση ευρωπαϊκών οδηγιών στην εθνική έννομη τάξη. Έχει εκπροσωπήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε αρκετές διασκέψεις που έχουν λάβει χώρα στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.