HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους και τραυματίες

Έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας,  στη Διοδώρου, στην περιοχή Μποζαΐτικα.  Στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται έργα εδώ και ...




Έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας,  στη Διοδώρου, στην περιοχή Μποζαΐτικα. 
Στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια. Από την πτώση της γέφυρας, υπάρχουν εγκλωβισμένοι και τραυματίες. 
Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό και ένα τουλάχιστον τραυματία σοβαρά
Στο σημείο έχει σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής της 6ης ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ.
Με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.
Στο σημείο αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τα Γιάννενα προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τους δύο εγκλωβισμένους αγνοούμενους.
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.
Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

φωτό thebest.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.