HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Τζένο στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων

Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων το 6μηνο μνημόσυνο του αγαπητού σε όλους μας Παναγιώτη Τζένου. Το Ιερό...



Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων το 6μηνο μνημόσυνο του αγαπητού σε όλους μας Παναγιώτη Τζένου. Το Ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβαμιωτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου.
Ο Παναγιώτης Τζένος με καταγωγή από την Κέρτεζη Καλαβρύτων, γεννήθηκε το 1976. Αν και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Τμήματος Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, από πολύ νωρίς φάνηκε να τον κερδίζει ο Τύπος και η Ενημέρωση.
Το 2000 άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, αρχικά στην εφημερίδα «Η ΧΩΡΑ», ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης και στη συνέχεια στην εφημερίδα «FINANCIAL BOX», στον Ρ/Σ «PROFIT 96,6» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Το χρώμα του χρήματος», στον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 10» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης των εκπομπών «ΜΕΤΡΟ», «Ελεύθερος Ρεπόρτερ», «Αλεπούδες», στην εφημερίδα «TRAFIC» κ.ά.
Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη των «Παραπολιτικών» και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, ιδιοκτησίας του Γ. Κουρτάκη, με τον οποίο είχαν μία πολύχρονη φιλική σχέση. Μέχρι και την τελευταία ημέρα διατηρούσε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά 90,1 FM», η οποία είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Τα τελευταία χρόνια, επίσης, μετείχε στη διοίκηση του Πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.