HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πύρινη κόλαση σε Βελεστίνο και Αλμυρό Μαγνησίας

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους σε Βελεστίνο και Αλμυρό Μαγνησίας, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά, που καίει ανεξέλεγκτα. ...

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους σε Βελεστίνο και Αλμυρό Μαγνησίας, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά, που καίει ανεξέλεγκτα. 
Μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο τροχόσπιτό της στον οικισμό Χοροστάσι Αλμυρού, και ένας 45χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε επίσης απανθρακωμένος, στον Άγιο Γεώργιο. 
Η νύχτα αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη, με τον Δήμο Βόλου να κάνει έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους: “Η κατάσταση με τις πυρκαγιές δυστυχώς παραμένει ανεξέλεγκτη. Παρακαλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, έχοντες σοβαρά υπόψη τους ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία τους (αναπνευστικά προβλήματα) λόγω της επικινδυνότητας και τοξικότητας πολλών υλικών που καίγονται σε εργοστάσια, βιοτεχνίες και χώρους ταφής απορριμμάτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.