HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μέγα Σπήλαιο η πρώτη εμφάνιση στην Αχαΐα με την ιδιότητα της Υφυπουργού η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την πρώτη της επίσημη παρουσία στην Αχαΐα, με την νέα της ιδιότητα, αυτή της υφυπουργός μεταφορών, έκανε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, την Κυριακ...

Την πρώτη της επίσημη παρουσία στην Αχαΐα, με την νέα της ιδιότητα, αυτή της υφυπουργός μεταφορών, έκανε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, την Κυριακή 2 Ιουλίου στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 196 χρόνια της μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου που διοργάνωσε η Παγκαλαβρυτινή Ένωση, σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμο, την Μοναστική Κοινότητα της Ιστορικής Ιεράς Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου, υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.
Η κ. Αλεξοπούλου παραβρέθηκε στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ιστορική Ιερά Μονή και στις εκδηλώσεις και την αναπαράσταση της μάχης που ακολούθησε.
Ο Πρόεδρος της ΠΕ Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, κάλεσε στο Βήμα την Υφυπουργό κ. Αλεξοπούλου, η οποία συγκινημένη μίλησε με απλότητα κερδίζοντας ισχυρό χειροκρότημα και την εκτίμηση των παρευρισκόμενων. "Σήμερα θα με συγχωρέσετε για την συγκίνηση που με διακατέχει γιατί σε αυτό τον τόπο και από την ιδιότητα για πρώτη φορά βρίσκομαι στην Αχαΐα στα Καλάβρυτα στο Μέγα Σπήλαιο, και η συγκίνησή μου είναι η τεράστια και σας ευχαριστώ που το αποδέχεστε" και πρόσθεσε με την ευκαιρία της επετείου οτι, "Εμείς οι Έλληνες κάθε φορά που κινηθήκαμε ενωμένοι τα καταφέραμε, ενότητα λοιπόν, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα"
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Φίλια, του Προέδρου της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε., μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, εκπροσώπων συλλόγων, εκπροσώπων, φορέων, σωμάτων ασφαλείας και πολλών συλλόγων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή τους στην ιστορία και την παράδοση της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.