HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η ΕΣΗΕΑ βράβευσε τους αριστούχους μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), τίμησε την μνήμη του Ηρακλή Πετμεζά, τον “Νικήτα” τη...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), τίμησε την μνήμη του Ηρακλή Πετμεζά, τον “Νικήτα” της Εθνικής Αντίστασης. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων η ΕΣΗΕΑ και το Μορφωτικό της Ίδρυμα βράβευσαν έξι αριστεύσαντες μαθητές του Λυκείου Καλαβρύτων του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων.
Βραβεύθηκαν:
Η Μαρία Ρέλλου, η Ελευθερία Γκράμμη, ο Ηρακλής Ντάνος, η Άννα Σμπιλή, η Μαρία Παναγοπούλου και η Ελένη-Άννα Καυγά.  Τα βραβεία απένειμε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Μαρία Αντωνιάδου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Γαβαλάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Κουρτέσης, ο Πρόεδρος ΕΣΗΕΘΣΤΕ κ. Τσιγκλιφύσης και ο Αντώνης Πετμεζάς.  Ακολούθησε μουσική βραδιά  με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική (δείτε ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.