HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από α...



Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε εξωτερικό υπαίθριο χώρο, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.
Σύλληψη ημεδαπής για διατάραξη κοινής ησυχίας
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε διοργανώσει πολιτιστική - ψυχαγωγική εκδήλωση σε υπαίθριο χώρο, κατά την οποία αναπαράγονταν μουσική από ορχήστρα με μουσικά όργανα, με την χρήση ενισχυτή και ηχείων, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή του Ερυμάνθου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες full-face, μετέβησαν σε κατάστημα ημεδαπού άνδρα, όπου τον ακινητοποίησαν δένοντας του τα χέρια και τα πόδια και στη συνέχεια του αφαίρεσαν (400) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο κούτες τσιγάρα και μία χρυσή κασετίνα.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
 
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, τύπου στιλέτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.