HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέντε Μητροπολίτες στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου

Ο Μητροπολίτης μας, Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία οτι χαίρει εκτιμήσεως και σεβασμού απ΄όλους ...

Ο Μητροπολίτης μας, Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία οτι χαίρει εκτιμήσεως και σεβασμού απ΄όλους τους Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας και κάθε φορά που η Μητρόπολή μας έχει μια μεγάλη εορτή και πανήγυρη, η εορτάζει κάποιο μεγάλο ιστορικό γεγονός την Μητρόπολή μας επισκέπτονται μητροπολίτες απ όλη την Ελλάδα, Μητροπολίτες με κύρος, σεβασμό και σπουδαία δράση στις μητροπόλεις που διακονούν. 
Στις εκδηλώσεις για την 196η επέτειο της μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου, στο ιστορικό και παλιότερο μοναστήρι της Ελλάδος παραβρέθηκαν και συλλειτούργησαν,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος καί Φαναριοφερσάλων Τιμόθεος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος Χαρίτων, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιερώνύμου, ενώ παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
Σημαντικές παρουσίες, σύσφιξη σχέσεων και ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των Μητροπόλεών μας!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.