HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καλαβρυτινός Παναγιώτης Πουπουνάκης υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Με χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη για να συμμετέχω μαζί του στις αυτοδιοίκητες εκ...



Με χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη για να συμμετέχω μαζί του στις αυτοδιοίκητες εκλογές του Οκτωβρίου.
Μεγάλωσα στα Καλάβρυτα και στην Πάτρα και τώρα εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής-ασφαλιστής. Η καθημερινή επαφή με τον απλό πολίτη με βοήθησε να μάθω τον τόπο και τους ανθρώπους μας αλλά πολύ περισσότερο τα προβλήματα και τις ανησυχίες των ανθρώπων αυτών.
Ως νέος άνθρωπος οραματίζομαι μια τοπική αυτοδιοίκηση πιο κοντά στους πολίτες και στις ανάγκες τους, παρά στα κόμματα. Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να συνταχθώ σε μια προσπάθεια που αγκαλιάζει ανθρώπους πέρα από χρωματισμούς.
Φιλοδοξώ μέσα από αυτή την προσπάθεια να εκφράσω τα όνειρα της δικιάς μου γενιάς. Όνειρα που έχουν να κάνουν με μια συμπεριληπτική και δίκαιη κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους, μακριά από όσα μας πλήγωσαν στο παρελθόν.
Προχωράμε λοιπόν «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με αισιοδοξία για το μέλλον!
Παναγιώτης Πουπουνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.