HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ελεύθερες ορεινές πέρδικες από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κλειτορίας και την Γ' ΚΟΠ

Πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Κλειτορίας απελευθέρωση ορεινών περδικών (alectoris graeca) στο φυσι...



Πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Κλειτορίας απελευθέρωση ορεινών περδικών (alectoris graeca) στο φυσικό τους περιβάλλον. 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κλειτορίας: "Η εν λόγω πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε με την αγαστή συνεργασία της Γ' ΚΟΠ και ειδικά του Προέδρου της κου Γραμματσούλια Παναγιώτη και του Γενικού Γραμματέα κου Παπαδάτου Ανδρέα τούς οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Η εγκεκριμένη μελέτη απελευθέρωσης των πετροπερδικών έλαβε χώρα με τη πολύτιμη συνδρομή του κου Δόγανου Δημητρίου (Δασολόγου-MSc) ο οποίος αποτελεί επιστημονικό στέλεχος της Γ' ΚΟΠ. Επιπρόσθετα μας προσέφερε τη βοήθεια του στη διαδικασία ο κος Τσολάκος Κωνσταντίνος (Δασοπόνος-MSc) επίσης επιστημονικός συνεργάτης της Γ' ΚΟΠ.
Επιπλέον στην απελευθέρωση συνέδραμαν αποφασιστικά οι θηροφύλακες της περιοχής μας κ. Θεοδωρακόπουλος Χρήστος και Κοντογεώργης Σωτήριος. Τέλος οφείλουμε ευχαριστίες για τη συμπαράστασή του στον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Παΐων κο Ροδόπουλο Γεώργιο καθώς και στα μέλη του Συλλόγου μας κους Σπυρόπουλο Γεώργιο και Γιαννακόπουλο Δημήτριο καθώς και στην κα Γιαννακοπούλου Σωτηρία."


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.