HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θυρανοίξια για τον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στους Αγίους Θεοδώρους Σειρές Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Παραμονή της εορτής του Αγίου Παϊσίου και τα Καλάβρυτα και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους Λόπεσι, Σειρών Καλαβρύτων εγκαινιάστηκε περί...

Παραμονή της εορτής του Αγίου Παϊσίου και τα Καλάβρυτα και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους Λόπεσι, Σειρών Καλαβρύτων εγκαινιάστηκε περίλαμπρος Ναός προς τιμήν του.
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Παϊσίου θεμελιώθηκε το 2021 προσφορά της Οικογένειας Ανδριόπουλου. Δεκάδες συμπατριώτες μας παραβρέθηκαν στα Θυρανοίξια, προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Καλαβρύτων, πρ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου συνοδεία Ιερέων της καθ ημας Μητροπόλεως και της Μητροπόλεως Κηφισιάς και καλλίφωνων ιεροψαλτών. Με την ολοκλήρωση των θυρανοιξίων τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός
Ομιλία εκφώνησε ο πρ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμου που βρίσκεται στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ενώ αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου αλλά και στο πέρασμά του από τον τόπο μας και την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Αροανίας.
Μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας όλοι οι παρεβρισκόμενοι απόλαυσαν φιλέματα στο υπέροχο προαύλιο χώρο του Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.