HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σταϊκούρας και Αλεξοπούλου στο ΚΤΕΛ Αχαΐας

Τον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ Αχαΐας - στα πλαίσια περιοδείας στην Δυτική Ελλάδα - επισκέφτηκαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος...



Τον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ Αχαΐας - στα πλαίσια περιοδείας στην Δυτική Ελλάδα - επισκέφτηκαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας Χρήστος Σταϊκούρας / Christos Staikouras, η Υφυπουργός Μεταφορών (και βουλευτής Αχαΐας) κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Γιάννης Ξιφαράς.
Στη σύσκεψη και συζήτηση που έγινε υπό τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Ανδρέα Μανωλόπουλο, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών) - παρουσία και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. - είχε την ευκαιρία να δει τη μακέτα του νέου, υπερσύγχρονου σταθμού του ΚΤΕΛ Αχαΐας που αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του έτους στην τοποθεσία των Μύλων.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Υπουργός και η κ. Υφυπουργός ενημερώθηκαν για την πλήρη ανανέωση του στόλου μας με ασφαλή, σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον λεωφορεία αλλά και για την ψηφιοποίηση σημαντικών υπηρεσιών προς όφελος του επιβατικού κοινού (ηλεκτρονικό εισιτήριο), ενώ άκουσαν με τη δέουσα προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Ο Προέδρος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Μανωλόπουλος ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δ.Σ., των μετόχων και του προσωπικού, την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ελπίζει στη συνέχιση αυτής της αμοιβαίας και επωφελούς συνεργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.