HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μουσική βραδιά με δικά μας παιδιά

Μουσική Βραδιά με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων. Συμμετέχουν οι Αναστασία και η...



Μουσική Βραδιά με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων. Συμμετέχουν οι Αναστασία και η Ηλιάνα Φεργαδιώτη, ο Αναστάσης Παπασταθόπουλος, ο Χάρης Καψοκέφαλος, ο Αντώνης Γκινοσάτης, ο Νίκος Γεωργακόπουλος και ο Δημήτρης Ζήσιμος.
Η μουσική εκδήλωση πλαισιώνει τις εκδηλώσεις  μνήμης για τον Ηρακλή Ν. Πετιμεζά που διωργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ)
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, με προβολή βίντεο για τον Ηρακλή Πετιμεζά και χαιρετισμούς απ’ τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και τον Αντώνη Πετμεζά, ανιψιό του Ηρακλή Πετιμεζά.
Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει η απονομή βραβείων σε αριστούχους απόφοιτους μαθητές του Γενικού και Τεχνικού -Επαγγελματικού Λυκείου Καλαβρύτων απ’ την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Γιώργο Γαβαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.