HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα Αγχίαλος: Εικόνες Αποκάλυψης από τις εκρήξεις

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν κάτοικοι και τουρίστες στη Νέα Αγχίαλο, όταν το απόγευμα της Πέμπτης (27.7.2023), η φωτιά που μαίνεται στην περι...



Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν κάτοικοι και τουρίστες στη Νέα Αγχίαλο, όταν το απόγευμα της Πέμπτης (27.7.2023), η φωτιά που μαίνεται στην περιοχή έφτασε σε αποθήκη πυρομαχικών, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συνεχείς ισχυρές εκρήξεις.
Η νύχτα ήταν δύσκολη στα δύο ενεργά μέτωπα της φωτιάς. Το ένα μέτωπο είναι στις Μικροθήβες και το δεύτερο μέτωπο στην πλευρά της Νέας Αγχιάλου, που πλέον είναι έρημη πόλη.
Ωστόσο, όπως εξήγησε στην ΕΡΤ η αντιδήμαρχος Βόλου, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, δεν γνωρίζουν πότε θα επιστρέψουν στη Νέα Αγχίαλο.
«Το χειρότερο από όλα ήταν οι εκρήξεις. Ήταν τραγικό. Φοβηθήκαμε όλοι. Άμεσα κάτοικοι και τουρίστες συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι, και, είτε δια θαλάσσης, είτε με λεωφορεία, είτε με αυτοκίνητο, απομακρύνθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ήταν εκκωφαντικές οι εκρήξεις, ήταν τόσος ο φόβος που υπήρχε άμεση ανταπόκριση από τους πολίτες», προσέθεσε.
Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, καθώς και το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και Βελεστίνου.
Μέχρι στιγμής, υπάρχουν μόνο περιστατικά μικροτραυματισμών από τζαμαρίες που έσπασαν λόγω του ωστικού κύματος, όταν γίνονταν οι εκρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.