HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Η 80η επέτειος του βομβαρδισμού στα ιστορικά χωριά Μάνεσι, Τρεχλό και Λαπάτα (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα και σεβασμό τιμήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 η επέτειος μνήμης των θυμάτων των βομβαρδισμών από τα γερμανικά «στούκας» το...

Με λαμπρότητα και σεβασμό τιμήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 η επέτειος μνήμης των θυμάτων των βομβαρδισμών από τα γερμανικά «στούκας» τον Ιούλιο του 1943 στα χωριά της επαρχίας Καλαβρύτων, Μάνεσι, Τρεχλό και Λαπάτα.
Στο πλαίσιο του εορτασμού τελέστηκε ιερό μνημόσυνο στην μνήμη των θυμάτων ιερουργούντος του πρ. Γεώργιου Τζελέπη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μάνεσι και ακολούθησε η τρισάγιο, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. Ομιλία εκφώνησε ο καθηγητής ΜΕ κ. Νικόλαος Βλάχος.
Παραβρέθηκαν: Ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πάτρας Ταξίαρχος κ. Τούντας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, εκπρόσωποι κομμάτων.

διαβάστε το ιστορικό εδώ:
Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΛΑΠΑΤΟΧΩΡΙΑ: Ένα αποσιωπημένο, τυφλό Γερμανικό έγκλημα κατά αμάχων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.