HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023 με Παντελή Θαλασσινό, Βασίλη Λέκκα και Κλεφτόπουλα

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλαβρύτων, Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και την οικονομική υποστήριξη τη...



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλαβρύτων, Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει και φέτος το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023», με μουσικές εκδηλώσεις που θα μας ταξιδέψουν…!
Οι μουσικές εκδηλώσεις μας:


• Παντελής Θαλασσινός
Ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΗ. Κ.Ε.Κ. Σπήλαιο Λιμνών σας προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που θα ερμηνεύσει μοναδικά τραγούδια και θα μας ταξιδέψει στον χρόνο. Μαζί του η Νάνα Μπινοπούλου.
Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00μ.μ.
Κεντρική πλατεία Καλαβρύτων


• Τα κλεφτόπουλα
Ένα πλούσιο πρόγραμμα διάρκειας 2,5 ωρών με τραγούδια από την ελληνική και ξένη pop, disco και rock'n roll (επιτυχίες δεκαετίας 60's-70's-80's-90's) που θα σας μαγέψει. Το σχήμα αποτελείται από 4 άτομα :
Μπενάκης Δημήτρης - φωνή, κιθάρα
Ρόλη Γιαμοπούλου - φωνή, τύμπανα
Φωτεινή Τσακνάκη - φωνή, πλήκτρα
Χρήστος Τζελεπόπουλος - μπάσο.
Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00μ.μ.
Πλατεία Χελμού


• Βασίλης Λέκκας
Με άξονα τους μεγάλους κλασσικούς συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας παρουσιάζει μία σειρά μεγάλων τραγουδιών σε μια μουσική παράσταση που μας ταξιδεύει στη νεότερη ιστορία του τόπου μας .Εμβληματικά τραγούδια με λόγια των σπουδαίων Ελλήνων ποιητών βρίσκουν τον ιδανικό εκφραστή τους στο πρόσωπο του Βασίλη Λέκκα που μέσα από την μακρά θητεία του δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς αλλά και με τον δυναμικό λυρισμό που χαρακτηρίζει την ερμηνεία του, μεταφέρει την ένταση και τη συγκίνηση τραγουδιών που καθηλώνουν. Στο μουσικό αυτό ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και σταθμοί σε άλλους σπουδαίους Έλληνες συνθέτες από την δισκογραφία του Βασίλη Λέκκα, με αγαπημένα τραγούδια των Γιάννη Σπάθα, Γιώργου Τρανταλίδη, της Βάσως Αλαγιάννη και του Γιώργου Καζαντζή από την πρόσφατη συνεργασία τους με τίτλο «Κατάρτι κι ατμός». Ο Βασίλης Λέκκας χαρακτηρίζεται για την θεατρική του παρουσία που τον τοποθετεί στην ευρύτερη έννοια του καλλιτέχνη, με μοναδικό ψυχικό και σωματικό αποτύπωμα. Στην παράσταση του μας υπόσχεται μια μελωδική διαδρομή που θα μας καταστήσει κοινωνούς της έντασης και της συγκίνησης μεγάλων τραγουδιών που αφηγούνται την νεότερη μουσική μυθολογία του τόπου μας. Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση και με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00μ.μ.
Κεντρική πλατεία Καλαβρύτων

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κούκιος
Πρόεδρος Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.