HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Helmos Mountain Festival - Ένα μεγάλο χωριό στην πλαγιά του Χελμού (ΦΩΤΟ)

Σε μια μεγάλη γιορτή με προσκεκλημένους περισσότερους από 12 χιλιάδες επισκέπτες εξελίσσεται το τετραήμερο «Helmos Mountain Festival». Ο Χε...

Σε μια μεγάλη γιορτή με προσκεκλημένους περισσότερους από 12 χιλιάδες επισκέπτες εξελίσσεται το τετραήμερο «Helmos Mountain Festival». Ο Χελμός θυμίζει ένα μεγάλο χωριό με χιλιάδες κατασκηνωτές, πολλές δραστηριότητες και όταν βραδιάζει μοναδικέ3ς μουσικές με μεγάλα ονόματα. Ο καιρός "παίζει" με ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι, ολιγόωρες μπόρες το απογευματάκι και ήπια φαινόμενα το βράδυ, ωστόσο δεν πτοεί κανέναν. Η πόλη των Καλαβρύτων από νωρίς το πρωί μέχρι την ώρα έναρξης των συναυλιών σφίζει από ζωή και όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς, χάρις την άρτια οργάνωση, την εξαιρετική δουλεία Χιονοδρομικού και Δήμου, συνεπικουρούμενη από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τον Ερυθρό Σταυρό, την Πολιτική, το ΕΚΑΒ και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Να σημειώσουμε οτι το "στρατηγείο" του Χιονοδρομικού κέντρου με 24ωρη λειτουργία, συντονίζονται τα πάντα. 
Στο «Helmos Mountain Festival» παίρνουνμέρος 11 μπάντες κορυφαίων ονομάτων, ενώ υπάρχουν και παραστάσεις stand up comedy. Σήμερα Κυριακή, 3η και κορυφαία ημέρα των μουσικών εκδηλώσεων, στη σκηνή που θα στηθεί θα ανέβουν Γιάννης Χαρούλης, Σωκράτης Μάλαμας και Σπύρος Γραμμένος.
Παράλληλα λειτουργούν και άλλες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ορεινοί αγώνες δρόμου, ορεινή ποδηλασία, ΒΜΧ & ράμπα skate, ziplines & slacklines αναρρίχησης. Θα διοργανωθούν εργαστήρια για τους λάτρεις της μουσικής και της φωτογραφίας αλλά και οικοπεριηγήσεις, θεατρικό παιχνίδι και workshops για τους μικρούς σε ηλικία συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.