HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Helmos Mountain Festival - Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή - Βίντεο από τις ετοιμασίες

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, αλλά και σε όλα τα Καλάβρυτα για το Helmos Mountain Festival, που θ...

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, αλλά και σε όλα τα Καλάβρυτα για το Helmos Mountain Festival, που θα πραγματοποιηθεί 2 με 5 Ιουνίου
Το τετραήμερο φεστιβάλ είναι sold out (από τα τέλη Απριλίου) με τον κόσμο που θα ανέβει αυτές τις μέρες στα Καλάβρυτα και στο Χιονοδρομικό να φτάνει τους 11.000 στον αριθμό.
Λόγω του φεστιβάλ όλα τα καταλύματα των Καλαβρύτων στο κέντρο της πόλης, αλλά και τα ακίνητα που ενοικιάζονται στα γύρω χωριά είναι στο 100% της πληρότητας τους, ενώ αρκετός κόσμος από αυτούς που θα ανέβουν στο βουνό θα επιλέξει να διανυκτερεύσει, κατασκηνώνοντας στους χώρους του Χιονοδρομικού.
«Η προστιθέμενη αξία όχι μόνο στα Καλάβρυτα, αλλά και σε όλα τα μέρη της γύρω περιοχής των Καλαβρύτων και της Αιγιαλείας, λόγω του φεστιβάλ, είναι μεγάλη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Αλέξης Άγριος.
Άλλωστε, πέρα από τις συναυλίες που θα γίνουν στο πάρκινγκ του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, πολλές από τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο φεστιβάλ αφορούν τα γύρω χωριά και τα διάφορα μέρη του Δήμου.
Οι δράσεις και τα όσα έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι δεκάδες και έχουν να κάνουν από μουσική και κινηματογράφο έως, ποδηλασία, ορεινό τρέξιμο, τοξοβολία, καγιάκ, κινηματογράφο κτλ.
Σε ότι αφορά πάντως το πρόγραμμα των συναυλιών τα ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή είναι κορυφαία στο είδους τους, έχοντας κάνει μια σημαντική καλλιτεχνική διαδρομή, αγαπημένα όλα στη νεολαία και είναι σίγουρο ότι θα ξεσηκώσουν το κοινό.
Σημειώνουμε ότι τις μέρες του φεστιβάλ για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στον δρόμο προς το Χιονοδρομικό σε όσους δεν θα έχουν εισιτήριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.