HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Eπίσκεψη Χρυσοχοίδη στο Εκλογικό Κέντρο Πάτρας

Το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, επισκέφτηκε πριν από λίγο, ο πρώην Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος απηύθυνε χ...

Το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, επισκέφτηκε πριν από λίγο, ο πρώην Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη της ΔΕΕΠ, τους τομεάρχες και τους εθελοντές.
Ο κ. Χρυσοχοίδης, συνεχάρη τον Πρόεδρο της Οργάνωσης και τους συνεργάτες του για τον εκλογικό αγώνα, κάλεσε όλους σε συστράτευση μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και απέδωσε τα εύσημα στη ΔΕΕΠ Αχαΐας για τη κατασκευή το εκλογικού κέντρου, το οποίο χαρακτήρισε το καλύτερο στην Ελλάδα. Παρόντες στη συνάντηση, ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ιάσονας Φωτήλας, Έφη Γιαννιά, Αθηνά Τραχήλη, Αλεξάνδρα Σδούκου, Περιφερειάρχης Εκλογικού Αγώνα Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Ασημακόπουλος, τομεάρχης εκλογικού αγώνα Αχαΐας κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.