HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Η ολόκληρη και η… μισή αλήθεια

Αναφορές σε αθηναϊκά μέσα κάνουν λόγο για το πρόβλημα των διακομιδών μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα και πολύ καλά κάνουν να αναδεικνύουν...

Αναφορές σε αθηναϊκά μέσα κάνουν λόγο για το πρόβλημα των διακομιδών μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα και πολύ καλά κάνουν να αναδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα. Μέσα στα ρεπορταζ κάνουν λόγο και για το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων αναφέροντας για ένα ασθενοφόρο στα Καλάβρυτα.
Μισή αλήθεια... Ένα ασθενοφόρο στα Καλάβρυτα σε 24ωρη βάση (αλήθεια) και ένα ασθενοφόρο 24ωρο στην Κλειτορία (όλη η αλήθεια) και για ακριβολογούμε 2 και 3 ασθενοφόρα το 24ωρο αφού και το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων εξυπηρετεί δύο με τρεις 24ωρες βάρδιες το μήνα.
Αυτό ισχύει τα τελευταία 2-3 χρόνια μετά από πολλές πιέσεις τόσο της Διοίκησης του Νοσοκομείου, όσο και της Δημοτικής Αρχής, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του ΕΚΑΒ Αχαΐας και πραγματικά το προσωπικό του ΕΚΑΒ στο Δήμο Καλαβρύτων ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ σε αγαστή και ουσιαστική συνεργασία με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και το Κ.Υ. Κλειτορίας, με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα.
Σίγουρα ο μεγάλος σε έκταση Δήμος μας θέλει περισσότερα και πρέπει να ενισχυθεί. Όμως το να αναπαράγονται και από... ντόπιους ψεύδη, η μάλλον μισές αλήθειες, το μόνο που δημιουργεί είναι κακό στον τόπο μας, ανασφάλεια στους κατοίκους και ερωτηματικά στους επισκέπτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.