Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το Α.Τ. Καλαβρύτων μπορεί μέχρι και... Ολυμπιακούς Αγώνες...

Μια πολύ δύσκολη όσο και πρωτόγνωρη αποστολή έφεραν εις πέρας με αποτελεσματικότητα τα όργανα του Α.Τ.Καλαβρύτων, αφού είχαν να διαχειριστο...

Μια πολύ δύσκολη όσο και πρωτόγνωρη αποστολή έφεραν εις πέρας με αποτελεσματικότητα τα όργανα του Α.Τ.Καλαβρύτων, αφού είχαν να διαχειριστούν ασφάλεια και κυκλοφοριακό με 12 χιλιάδες επισκέπτες και περισσότερα από 5 χιλιάδες οχήματα το 4ημερο στα Καλάβρυτα.
Με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτιο επαγγελματισμό, οι άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων πιστώνονται την επιτυχία σε όλο αυτό τον δύσκολο γρίφο που κλήθηκαν να λύσουν. Όλα πήγαν όπως σχεδίασαν, χωρίς να προκύψουν προβλήματα, με αυταπάρνηση και ατελείωτες ώρες υπηρεσίας. Σε όλα αυτά να τονίσουμε οτι η Αστυνομική Διεύθυνση δεν ενίσχυσε ουσιαστικά την τοπική υπηρεσία, παρα μόνο με άλλες δυνάμεις όπως ΟΠΚΕ και διμοιρία, που ευτυχώς δεν χρειάστηκαν. 
Να σημειωθεί επίσης, η εξαιρετική και γόνιμη συνεργασία της Διοίκησης του Α.Τ.Καλαβρύτων με την Διοίκηση του Χιονοδρομικού, αποδεικνύοντας οτι οι συνέργειες φέρνουν αποτελέσματα. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.