HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μοναδική Συναυλία της Φιλαρμονικής με τους νέους μουσικούς για την παγκόσμια ημέρα Μουσικής (ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια φορά η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων υπό την καθοδήγηση του μοναδικού δασκάλου και μαέστρου Γιώργου Μπαμπαράκου, έδωσε ένα ...

Για άλλη μια φορά η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων υπό την καθοδήγηση του μοναδικού δασκάλου και μαέστρου Γιώργου Μπαμπαράκου, έδωσε ένα μοναδικό ρεσιτάλ στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων με την ευκαιρία της παγκόσμια ημέρα μουσικής.
Ο Μαέστρος Γιώργος Μπαμπαράκος "κατέβηκε" στη σκηνή με ομάδα έκπληξη αφού "άφησε εκτός" τα βασικά στελέχη και έπαιξε με το νέο αίμα της Φιλαρμονικής με παιδιά κυρίως του Δημοτικού από Καλάβρυτα και Κλειτορία.
Η ομάδα με ποδοσφαιρικούς όρους "έσκισε", αποδίδοντας τόσο ως σύνολο, όσο και στα solo κομμάτια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, αποσπώντας αβίαστα και ολόθερμα το χειροκρότημα του κοινού που γέμισε το πολιτιστικό κέντρο.

Ημέρα Μουσικής
Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε από τον υπουργό πολιτισμού Ζακ Λανγκ, στο Παρίσι, το 1982, και πέρασε τα γαλλικά σύνορα το 1985, με την Αθήνα, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, να γίνεται η πρώτη – εκτός Γαλλίας- πόλη, στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Μουσικής. Στα επόμενα χρόνια, η Ημέρα της Μουσικής έγινε ένας πραγματικός θεσμός, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται κάθε χρόνο, στις 21 Ιουνίου, πρώτη ημέρα του θερινού ηλιοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.