HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διάκριση για την Σωτηρία Δριμάλα στον Διαγωνισμό Ποίησης - Πεζόμορφου Στοχασμού

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας (Λογοτεχνικό Έτος Άλκη Ζέη 2023)...

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας (Λογοτεχνικό Έτος Άλκη Ζέη 2023), της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, της Κυπριακής Πρεσβείας, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, διοργάνωσε το 5ο Πολιτιστικό Πανόραμα του Σ.Π.Ε.Κ. στην Αθήνα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθηναίων, όπου μεταξύ άλλων έγινε η απονομή βραβείων για τον 6ο Διαγωνισμό Ποίησης - Πεζόμορφου Στοχασμού για τον Κώστα Καρυωτάκη. Ο διαγωνισμός είναι διεθνούς εμβέλειας σε Ελλάδα, Κύπρο, Ομογένεια με εκατοντάδες συμμετοχές. Η Σωτηρία Δριμάλα διακρίθηκε τιμητικά για το ποίημά της με τίτλο "Στ' αδιέξοδα", το οποίο εντάχθηκε στην Αφιερωματική για τον Κ. Καρυωτάκη Ανθολογία Ποίησης Νέων (Εκδ. Αρχύτας)
Η έντυπη ανθολογία διατίθεται και για απευθείας παραγγελίες διεθνώς από το φυσικό κατάστημα των εκδόσεων Αρχύτας στην Αθήνα και το ηλεκτρονικό κατάστημα Books and Gifts Gallery, ενώ πλαισιώνεται από Δελτία τύπου σε ΜΜΕ, ενημερωτικά δελτία και δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Σωτηρία Δριμάλα ανάμεσα στους 69 διακριθέντες μέσα στo 2023 θα συμμετάσχει και σε ραδιοτηλεοπτική εκπομπή στο SOLOMOS Web Radio TV του ΣΠΕΚ, αφιερωμένη στην ανθολογία “Για τον Κ. Καρυωτάκη”, που θα αναμεταδοθεί – προβληθεί διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.