HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέθανε από ανακοπή μετά από τροχαίο, ο δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης

Σε ηλικία 70 ετών πέθανε ο Θέμης Ζεκερίδης, δήμαρχος του Δοξάτου Δράμας και συνταξιούχος γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας. Σύμφωνα με τα τοπ...



Σε ηλικία 70 ετών πέθανε ο Θέμης Ζεκερίδης, δήμαρχος του Δοξάτου Δράμας και συνταξιούχος γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, στο 27ο χλμ Μεσοράχης-Αμφίπολης (στο ύψος του Ροδολίβους, μετά την έξοδο από την Εγνατία Οδό), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με φορτηγό και στη συνέχεια έπεσε πάνω στα προστατευτικά τοιχία του δρόμου, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.
Στον δρόμο προς το Γενικό Νοσοκομείο Νοσοκομείο Δράμας ο Θέμης Ζεκερίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς, αλλά οι διασώστες τον επανέφεραν και ανέκτησε τις αισθήσεις του, ωστόσο, λίγη ώρα αφότου έφτασε στο νοσοκομείο κατέληξε από νέα ανακοπή.
Ο 70χρονος επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνοδεύσει την επίσης γιατρό σύζυγό του στο αεροδρόμιο (για να πετάξει για ΗΠΑ προκειμένου να επισκεφθεί τα παιδιά τους) και σήμερα το πρωί ήταν καθ’ οδόν για επιστημονική ημερίδα στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, όπου θα απηύθυνε χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.