HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μια καλοκουρδισμένη μηχανή έφερε την επιτυχία (ΦΩΤΟ)

Το Helmos Mountain Festival ολοκληρώθηκε κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο πανελλαδικά από την τεράστια επιτυχία του. Όλα λειτούργησαν σαν μια καλ...

Το Helmos Mountain Festival ολοκληρώθηκε κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο πανελλαδικά από την τεράστια επιτυχία του. Όλα λειτούργησαν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή αφήνοντας πίσω του πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη, βάζοντας για τα καλά τα Καλάβρυτα και στον χάρτη των ενναλακτικών προορισμών.
Πολλοί δούλεψαν μήνες τώρα για την επιτυχία του και όλοι όσοι συμμετείχαν άμεσα η έμμεσα λειτούργησαν με τρομερό επαγγελματισμό και αυταπάρνηση. Τους ζήσαμε να είναι ατελείωτες ώρες στο βουνό, να σχεδιάζουν, να υλοποιούν και να αφήνουν όλους μα όλους ενθουσιασμένους. Τα Καλάβρυτα με τέτοιο τρόπο λειτουργίας δεν έχουν να φοβηθούν και να ζηλέψουν τίποτα.
Περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα κυρίως νέοι και νέες, γνώρισαν τα Καλάβρυτα, ενθουσιάστηκαν με τον τόπο μας, έγιναν ένα με αυτό και τον έβαλαν στην καρδιά τους.
Η επιτυχία έχει πολλούς "πατεράδες", όλοι όμως γνωρίζουν, Διοίκηση Χιονοδρομικού και Αλέξης Άγριος, μαζί με τα στελέχη και τους εργαζομένους του Χιονοδρομικού, με την αμέριστη στήριξη και βοήθεια από την Δημοτική Αρχή και τον Θανάση Παπαδόπουλο, οι σωστές επιλογές, όπως η εταιρεία παραγωγής Novel Vox, και η αμέριστη στήριξη και αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων έφερε το αποτέλεσμα.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.