HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Εμπορική Αποστολή από την Ιαπωνία και την Κορέα στο Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

Εμπορικοί αντιπρόσωποι, επαγγελματίες του χώρου του οίνου και δημοσιογράφοι από την Ιαπωνία και από την Κορέα, επισκέφθηκαν το Κτήμα Μέγα Σ...

Εμπορικοί αντιπρόσωποι, επαγγελματίες του χώρου του οίνου και δημοσιογράφοι από την Ιαπωνία και από την Κορέα, επισκέφθηκαν το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, μέσα από την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, και του προγράμματος #WinesofWesternGreece, για την προώθηση των οίνων Δυτικής Ελλάδας.
Η εμπορική αποστολή κατά την επίσκεψή της στην αμπελουργική ζώνη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ξεναγήθηκε στο μαγευτικό, σπάνιο για τη μορφολογία του και χαρισματικό στην ανάπτυξη της αμπέλου, Κτήμα Μέγα Σπήλαιο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στη μεγάλη αίθουσα γευσιγνωσίας του Κτήματος παρουσιάστηκαν και δοκιμάστηκαν ΠΟΠ και ΠΓΕ Οίνοι της Δυτικής Ελλάδας. Εμβληματικοί οίνοι του Κτήματος Μέγα Σπήλαιο, αλλά και άλλων παραγωγών της περιοχής, από τις ζώνες ΠΟΠ Πάτρα, ΠΟΠ Μαυροδάφνη Πατρών, ΠΟΠ Μοσχάτος Πατρών, ΠΟΠ Μοσχάτος Ρίου Πατρών, ΠΓΕ Αχαΐα & ΠΓΕ Πλαγιές Αιγιαλείας.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με γεύμα μέσα στον αμπελώνα του κτήματος Μέγα Σπήλαιο, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία οινικού πολιτισμού σε ένα περιβάλλον σπάνιας φυσικής ομορφιάς, που έχει αναγνωρισθεί ως Εθνικό Πάρκο και μία από τις Προστατευόμενες Περιοχές του Δικτύου Natura 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.