HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο π. Αντώνιος της Κιβωτού

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην 22η ανακρίτρια για κακουργηματική κ...



Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην 22η ανακρίτρια για κακουργηματική κατηγορία που τον θέλει να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά δυο νέους, 19 και 15 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» σε χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο ιερέας κατείχε τα ηνία της.
Οι όροι που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο ιερέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση 10.000 ευρώ και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Η απολογία του πατρός Αντωνίου διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες. Ο ιερέας έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων νωρίς το πρωί. Ως μάρτυρες υπεράσπισής του στην ανάκριση κατέθεσαν περί τα 20 πρόσωπα ανάμεσά τους και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή καθώς και πέντε τουλάχιστον φιλοξενούμενοι σε δομές της ΜΚΟ. Η πρεσβυτέρα κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια, ενώ οι υπόλοιποι είχαν εξεταστεί τις προηγούμενες ημέρες. Όλοι υπερασπίστηκαν τον κατηγορούμενο ιερέα και αντέκρουσαν την κατηγορία που του έχει απαγγελθεί με τους φιλοξενούμενους μάλιστα σε δομές της ΜΚΟ να υποστηρίζουν κατά πληροφορίες στις καταθέσεις τους πως ο 19χρονος που πρώτος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση είχε επιχειρήσει να πείσει και τους ίδιους να τον καταγγείλουν, αν και γνώριζε ότι εκείνος δεν είχε κάνει τίποτα σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.