HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Καλαβρύτων Ιερωνύμου

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυ...

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, ημέρα της εορτής του Οσίου Πατρός Ιερωνύμου, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του λόγω των Συνοδικών του καθηκόντων, αλλά και της συμμετοχής του στο Συνέδριο, που διοργανώνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα με θέμα: «Οργάνωση και Επανευαγγελισμός της Ενορίας».
Ας προσευχηθούμε όλοι μας ο Άγιος Θεός να χαρίζει στον Σεπτό Ποιμενάρχη μας υγεία και μακροημέρευση, διατηρώντας τον «σῷον, ἔντιμον... καὶ ὀρθοτομοῦντα τὸν λόγον τῆς ἀληθείας», επ’ αγαθώ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και της Αγίας μας Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.