HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ - Φωτίζοντας με γνώση και σεβασμό το παρελθόν του τόπου μας

Φωτίζοντας με γνώση και σεβασμό το παρελθόν του τόπου μας, κάνουμε λαμπερότερο το μέλλον του. Ως Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-...



Φωτίζοντας με γνώση και σεβασμό το παρελθόν του τόπου μας, κάνουμε λαμπερότερο το μέλλον του.
Ως Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί ο Σύλλογός μας, οι δράσεις μας, και κατ’ επέκταση το Μουσείο μας των Καμενιάνων βρίσκονται στην κορυφή των εντυπώσεων. Καταφέρνει να είναι και να γίνεται σημείο αναφοράς, ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους το έχουν επισκεφθεί.
Έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών ευμενών σχολίων και εντυπώσεων, που τονώνουν τις προσπάθειές μας για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να δημιουργούμε. Μερικές από αυτές σας τις μεταφέρουμε εδώ για να τις μοιραστούμε μαζί με όλους εσάς τους αναγνώστες, τους συμπατριώτες, τους φίλους, αλλά και όσους άλλους κατ’ επέκταση στηρίζουν τις δράσεις και ενισχύουν με διάφορα πολύτιμα εκθέματα το Μουσείο μας.
Η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη που διέπει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τα απλά μέλη, φέρνει θετικά αποτελέσματα στη πορεία του Συλλόγου μας. Όπως επίσης και η αφιέρωση εκατοντάδων ωρών με πολύ μεράκι, για να κάνουμε καλύτερο το Μουσείο και τα χωριά μας.
Παραθέτουμε κατωτέρω κάποια ενδεικτικά αποσπάσματα που εγράφησαν στο βιβλίο των εντυπώσεων του Μουσείου μας.
1) ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΩΦΙΔΑΣ: Οκτώβριος 2022. -Η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου Ψωφίδας έφυγε γεμάτη επιπλέον γνώσεις, καταγοητευμένη και ενθουσιασμένη με όσα είδε και έμαθε στους Καμενιάνους, στην όμορφη τούτη αετοφωλιά, με τις ανεξάντλητες πηγές γνώσης, πολιτισμού και προσφοράς στο ταξίδι των αξιών της πατρίδας μας.
2) Κωνσταντίνα Πισιμάνη: Δικαστική Αντιπρόσωπος στην εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου 2023.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και τιμούν τον τόπο που τους γέννησε θα παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας, οι μνήμες και οι παραδόσεις μας.
Γιατί χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους κοπιάζουν γι’ αυτό.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας!
Με εντυπωσίασαν τα έργα και το μεράκι σας!
3) Αντώνης Αρχοντάκης: Δικαστικός Αντιπρόσωπος στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου 2023.
Θερμά συγχαρητήρια για τον εμπνευσμένο χώρο, το πολύ γραφικό χωριό των Καμενιάνων και τη φιλοξενία σας.
Το λαογραφικό Μουσείο πραγματικά είναι πλουσιότατο, από τα πιο όμορφα που έχω δει.
Σας εύχομαι πάντα να είστε δημιουργικοί και να αγαπάτε τον όμορφο και ξεχωριστό τόπο σας!
Εμείς τους ευχαριστούμε θερμά για τα όμορφα λόγια τους που όμως είναι η πραγματικότητα. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να δημιουργούμε!
Για το Δ. Σ.
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.