HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεργασία Φ. Ζαΐμη με πολιτιστικούς συλλόγους της Αιγιαλείας

Σειρά επαφών με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Αιγιαλείας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζα...

Σειρά επαφών με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Αιγιαλείας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης.
Ο κ. Ζαΐμης συνεργάζεται από την αρχή της θητείας του με πολιτιστικούς συλλόγους καθώς πιστεύει στη συλλογική εργασία για την επίτευξη από των πιο μικρών μέχρι των μεγαλύτερων στόχων.
"Συζητάμε με ειλικρίνεια με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Αιγιαλείας για τα προβλήματα και τις προοπτικές τους. Ο ρόλος τους στην διατήρηση των πολιτιστικών αξιών μας αλλά και στην ανάπτυξη της περιφέρειας είναι σημαντικός. Ο εθελοντισμός είναι άξια διαχρονική και η ΠΔΕ στηρίζει κάθε προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας με σχέδιο και σαφές χρονοδιάγραμμα", δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.