HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Προφυλακιστέος ο συλληφθείς για τις 21 κλοπές σε Ακράτα και Καλάβρυτα

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαβρύτων μετά την απολογία του ο συλληφθείς που κατηγορείται για 21 κλοπέ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαβρύτων μετά την απολογία του ο συλληφθείς που κατηγορείται για 21 κλοπές σε περιοχές των Καλαβρύτων και Ακράτας.
Ο κατηγορούμενος με τους 4 συνεργούς του από τις 23 έως και τις 26-5-2023, σε περιοχή της Ακράτας, μετέβησαν δυο φορές σε αντλιοστάσιο και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές, αφαίρεσαν (90) μέτρα καλώδια, (10) χάλκινες γέφυρες, μεγάλο μέρος χάλκινων καλωδίων και εξαρτημάτων από ηλεκτρολογικούς πίνακες, (1) μια γεννήτρια και (1) συσκευή συγκόλλησης, συνολικής αξίας (85.000) ευρώ.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών εξιχνιάστηκαν ακόμη δεκαεπτά περιπτώσεις κλοπών σε αγροτεμάχια σε περιοχές της Ακράτας, και Καλαβρύτων, που διαπράχθηκαν φέτος τον Μάιο μέχρι και την 18-6-2023, κατά τις οποίες οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν συνολικά (36) μετρητές νερού, (100) σιδερένιες μπετόβεργες, (5) μεταλλικές βάνες, (1) αλέτρι και (1) λιπαντήρα, συνολικής αξίας (3.165) ευρώ.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών και μεταφοράς των κλοπιμαίων.
Επιπλέον, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για τέλεση ομοειδών αξιόποινων πράξεων, ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.